Over mij (KES)

Wat vind ik zo leuk aan mijn werk? Communiceren met mensen, maar vooral verbinding maken met klanten en de nodige humor. Ik maak mensen mooier en daardoor gelukkiger. Het doet me goed.

WAAROM JE NAGELS MOOI PUNTEN IN DE ZOMER?

¬†Als je Kes’s nagelsalon bezoekt, doet zij de gellak. Dit is geen gewone nagellak. Gellak is een nagellak die uithardt met een lamp. Zo gaat de nagellak veel langer mee, tot wel drie weken. Dit is veel langer dan bij het lakken van je nagels, vaak merken we dat het resultaat de volgende dag al verslechtert.

 Daarnaast heeft de gellak een hele mooie natuurlijke glans. Zeker als je geen nagellak kunt dragen, kun je een neutrale kleur kiezen. Mooie, verzorgde nagels, maar door de natuurlijke glans merk je niet dat je nagellak op hebt.

Heb je niet van die lange nagels of breken ze steeds? Denk dan eens aan het doen van gelnagels. Die nagels verlengt met een model en ze vult met gel. Zo krijg je een sterke, flexibele en lange nagel die langzamer breekt. Ook bij gelnagels kun je een mooie kleur kiezen. Zo merk je meteen dat je met mooie nagels rondloopt! Want laten we eerlijk zijn, als je mooie lange nagels hebt, wil je die aan de wereld laten zien!
Featured On